VERJAARDAGSWENSEN

Verjaardagswensen vindt u op www.wensen.eu. Op deze website leert u meer over ons boek: Meer dan 700 wensen voor verjaardagen!

Dit boek bevat verjaardagswensen voor elke gelegenheid: verjaardagsteksten voor kinderen, verjaardagsgedichten voor mama, papa, oma, opa, broer, zus, dochter, zoon, collega, beste vriend, voor iemand die ziek is, ...

Door het ruime aanbod van meer dan 700 verjaardagswensen heeft u steeds een origineel verjaardagsgedicht bij de hand. Het zijn korte verjaardagsteksten waardoor u ze kan gebruiken om te versturen per sms, als tweet of als extraatje op een verjaardagskaart.

Via onderstaand formulier kunt het boek meer dan 700 wensen voor verjaardagen bestellen. De prijs van 10,00 euro is met inbegrip van BTW en verzendingskosten. Betaling uitvoeren op IBAN: BE57 9796 2015 3135 - BIC/SWIFT: ARSPBE22 of via paypal (info@digitown.be). Graag vermelding: boek verjaardagswensen. Ondervindt u problemen bij het gebruik van het formulier, plaats dan uw bestelling via .

Het boek is ook bestelbaar in Nederland via de Standaard Boekhandel. Gelieve onderstaand formulier enkel te gebruiken voor leveringen naar BELGIE.

Uw naam:
Uw email:
Straat+nr:
Postcode+plaats:
Aantal boeken:
Bedrag: (incl BTW en verzending)
Opmerking:
grappige verjaardagswensen

  Copyright © Danny Demeersseman - - privacy